Hyundai Creta Autohuur Costa Rica

Hyundai Creta

of soortgelijk
4x2
|
Automaat
|
Benzine
Passagiers

3

Koffers

3

Deuren

5

Inclusief in de huurprijs:

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Ontsmette auto

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Start hier je reservering

Locatie voor ophalen / inleveren:
San Jose Airport (SJO - Juan Santamaria)
Ophalen *
Inleveren *
Ophalen tijd:*
Inleveren tijd:*
Extra services:
Full cover verzekering:
Totaalprijs: US$

Belangrijke informatie

Maatschappij
Adobe Rent-a-Car
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Je dient al 2 jaar of langer in het bezit te zijn van een rijbewijs. Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg van MasterCard, VISA of American Express
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om deze auto te mogen huren is 23 jaar. Ook moet je al minstens 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

Voldoe je hier nog niet aan, vraag dan een offerte op maat om te zien of er geschikte alternatieven zijn.

Waarborg
Je betaalt waarborg wanneer je de auto gaat ophalen. Indien je de basisverzekering afneemt is de waarborg US$1,000 en wanneer je de full cover verzekering afneemt is de waarborg US$ 100.
Kilometers
Het aantal kilometers is ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto is op dezelfde locatie. In het overzicht kan je zien welke plaats je hebt geselecteerd. Wil je de auto liever elders weer inleveren, bijvoorbeeld in een hotel of een andere plaats, of wil je deze auto combineren met het huren van een auto met daktent, vraag dan een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Je betaalt de huurprijs, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan Autohuurcostarica.nl. Wij accepteren betalingen met creditcard van Mastercard of Visa en vragen pas om betaling wanneer wij de reservering bevestigen per e-mail.

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ophaalt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van MasterCard, VISA of American Express. Check van tevoren dat je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Verzekering

Basisverzekering

Deze verhuurder biedt twee basisverzekeringen die standaard inclusief zijn in de huurprijs:

LDW – Loss Damage Waiver (standaard inclusief in de huurprijs):
Deze verzekering geeft een (basis)dekking bij directe autoschade aan de carrosserie van de auto, bijvoorbeeld door een aanrijding. Er geldt een eigen risico van US$ 1000. Schade aan autoruiten en autoverlichting en schade veroorzaakt door vandalisme zijn niet inbegrepen. Kosten voor afslepen of pechhulp zijn evenmin gedekt.

Deze verzekering biedt ook dekking in geval van diefstal van de huurauto met eveneens een eigen risico van USD$ 1000.

PLI – Liability protection (standaard inclusief in de huurprijs)
Dit betreft de verplichte (basis)aansprakelijkheidsverzekering. Het dekt schade aan eigendommen van derden (dekkingslimiet van US$ 20.000 met 0% eigen risico) en letsel of overlijden van derden die betrokken zijn bij een ongeval (dekkingslimiet van US$ 100.000). 

Aanvullende verzekering

SPP – Supplemental Protection Plan (NIET standaard inclusief in de huurprijs):
Dit betreft een optionele aanvullende verzekering met uitgebreidere dekking. Het dekt schade aan eigendommen van derden tot US$ 100.000. In geval van letsel of overlijden van derden die betrokken zijn bij een ongeval geldt een maximale dekking van US$ 5.000.000.
Bij afname van de SPP geldt geen eigen risico meer in geval van diefstal van de auto of bij directe autoschade aan de carrosserie van de auto, bijvoorbeeld door een aanrijding of het kantelen van de auto. Schade aan ruiten, autoverlichting en schade veroorzaakt door vandalisme worden gedekt, net als de kosten voor het afslepen of pechhulp. 

Waarborg:
Bij afname van alleen de basisverzekeringen LDW en PLI geldt een waarborg van US$ 1.000. Wanneer u daarnaast ook de aanvullende verzekering SPP afneemt betaalt u een waarborg van US$ 100. 

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht