Mitsubishi L200 Autohuur Costa Rica

Mitsubishi L200

of soortgelijk
4x4
|
Automaat
|
Diesel
Passagiers

5

Koffers

5

Deuren

4

Inclusief in de huurprijs:

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Ontsmette auto

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Start hier je reservering

Locatie voor ophalen / inleveren:
San Jose Airport (SJO - Juan Santamaria)
Ophalen *
Inleveren *
Ophalen tijd:*
Inleveren tijd:*
Extra services:
Full cover verzekering:
Totaalprijs: US$

Belangrijke informatie

Maatschappij
SIXT
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Je dient al 2 jaar of langer in het bezit te zijn van een rijbewijs. Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren.
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg van MasterCard, VISA of American Express
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om deze auto te mogen huren is 21 jaar, maximumleeftijd is 75 jaar. Bij het ingaan van de huurperiode dien je al tenminste twee jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Val je buiten deze leeftijdscategorieën, vraag dan een offerte op maat.

Waarborg
Je betaalt een waarborg tussen USD$ 800 en USD$ 3.500 wanneer je de auto ophaalt. Het precieze bedrag is afhankelijk van het autotype dat je ontvangt.
Kilometers
Het aantal kilometers is ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto is op dezelfde locatie. In het overzicht kan je zien welke plaats je hebt geselecteerd. Wil je de auto liever elders weer inleveren, bijvoorbeeld in een hotel of een andere plaats, of wil je deze auto combineren met het huren van een auto met daktent, vraag dan een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Je betaalt de huurprijs, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan Autohuurcostarica.nl. Wij accepteren betalingen met creditcard van Mastercard of Visa en vragen pas om betaling wanneer wij de reservering bevestigen per e-mail.

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ophaalt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van MasterCard, VISA of American Express. Check van tevoren dat je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Verzekering

Basisverzekering


Deze verhuurder biedt twee basisverzekeringen die standaard inclusief zijn in de huurprijs:

LDW – Loss Damage Waiver (standaard inclusief in de huurprijs):
Deze verplichte verzekering geeft een (basis)dekking in geval van schade of diefstal. Er geldt een eigen risico tussen US$ 800 en US$ 3.500, afhankelijk van het autotype dat je huurt. Schade aan autoruiten, banden, velgen, autoverlichting en schade veroorzaakt door vandalisme zijn niet inbegrepen. Kosten voor afslepen of pechhulp zijn evenmin gedekt.

TI – Third Party Liability (standaard inclusief in de huurprijs):
Dit betreft de (basis)aansprakelijkheidsverzekering. De dekking omvat aansprakelijkheid van derden met een maximale dekking van 1.000.000,00 USD per gebeurtenis voor letsel en aansprakelijkheden van derden. Er geldt een eigen risico van 20% met een minimum van USD$ 600.

Aanvullende verzekering

SLDW – Full Coverage (NIET standaard inclusief in de huurprijs):
Wanneer je deze aanvullende verzekering afsluit vervalt het eigen risico van de afgesloten basisverzekeringen. 

Geen van de genoemde verzekeringen omvat een pechhulpdienst. Alle overdrachtskosten van een beschadigd gehuurd voertuig als gevolg van een ongeval of gedrag van de bestuurder zijn voor rekening van de huurder.

Waarborg:
Je betaalt een waarborg tussen USD$ 800 en USD$ 3.500 wanneer je de auto ophaalt. Het precieze bedrag is afhankelijk van het autotype dat je ontvangt.

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht