Suzuki Vitara auto huren in Costa Rica

Suzuki Vitara

of soortgelijk
4x4
|
Manueel
|
Benzine
Passagiers

3

Koffers

3

Deuren

5

Inclusief in de huurprijs:

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Ontsmette auto

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Start hier je reservering

Locatie voor ophalen / inleveren:
San Jose Airport (SJO - Juan Santamaria)
Ophalen *
Inleveren *
Ophalen tijd:*
Inleveren tijd:*
Extra services:
Full cover verzekering:
Totaalprijs: US$

Belangrijke informatie

Maatschappij
Mapache Rent-a-Car
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Je dient al 2 jaar of langer in het bezit te zijn van een rijbewijs. Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg van MasterCard, VISA of American Express
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om deze auto te mogen huren is 21 jaar. 

Voldoe je hier nog niet aan, vraag dan een offerte op maat om te zien of er geschikte alternatieven zijn.

Waarborg
Je betaalt een waarborg van USD$ 800 wanneer je de auto gaat ophalen.
Kilometers
Het aantal kilometers is ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto is op dezelfde locatie. In het overzicht kan je zien welke plaats je hebt geselecteerd. Wil je de auto liever elders weer inleveren, bijvoorbeeld in een hotel of een andere plaats, of wil je deze auto combineren met het huren van een auto met daktent, vraag dan een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Je betaalt de huurprijs, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan Autohuurcostarica.nl. Wij accepteren betalingen met creditcard van Mastercard of Visa en vragen pas om betaling wanneer wij de reservering bevestigen per e-mail.

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ophaalt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van MasterCard, VISA of American Express. Check van tevoren dat je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Verzekering

Basisverzekering

Deze verhuurder biedt een basisverzekering die standaard inclusief is in de huurprijs:

CDW – Collission Damage Waiver (standaard inclusief in de huurprijs):

Deze verplichte verzekering geeft een basisdekking bij materiële schade, letselschade of overlijden van derden. Er is geen dekking voor schade aan het eigen voertuig.

In geval van materiële schade aan derden wordt tot 80% van de totale schade vergoed, wat betekent dat een eigen risico van 20% geldt. Bij afname van de basisverzekering geldt een waarborg van $800.

Aanvullende verzekering

LLW – Limited Loss Waiver (NIET standaard inclusief in de huurprijs):

Bij het afnemen van deze aanvullende dekking wordt in geval van een door de huurder, of een geautoriseerde extra bestuurder, toegebrachte schade aan derden als gevolg van een botsing verlaagd tot USD $0.00.

Deze aanvullende dekking is van toepassing op huurperiodes van drie dagen of langer. In gevallen waar de huurperiode één of twee dagen is, kun je nog steeds kiezen voor deze dekking, mits je akkoord gaat met het betalen van drie dagen aanvullende verzekering voor derden.

Deze dekking van schade aan derden omvat eveneens een dekking tot maximaal ¢6.800.000,00 aan medische kosten voor de bestuurder van het geautoriseerde voertuig, die gewond raakt bij een verkeersongeval tijdens het besturen van het voertuig. Dit dekt alleen de bestuurder en niet zijn metgezellen en geldt alleen voor medische faciliteiten die zijn aangewezen door de INS, het Instituto Nacional de Seguros in Costa Rica. Deze dekking vereist een minimumleeftijd van 25 jaar.

0 DED – Zero Deductible (NIET standaard inclusief in de huurprijs):

Wanneer je deze aanvullende dekking aanschaft, wordt het eigen risico van het gehuurde voertuig verlaagd tot USD $0.00. Het is van toepassing op verhuur gelijk aan of langer dan drie (3) dagen, of in gevallen waar de huur één (1) of twee (2) dagen is, kun je nog steeds kiezen voor deze dekking, mits je akkoord gaat met het annuleren van drie dagen nul eigen risico verzekering, en het is alleen van toepassing op personen ouder dan 25 jaar.

Ben je jonger dan 25 jaar? Vraag dan hier om een offerte op maat.

Belangrijk: Verloren of beschadigde autosleutels, verloren kentekenplaten, lekke banden en ruitschade zijn uitgesloten van dekking.

In geval van schade dient dit altijd direct doorgegeven te worden aan het verhuurkantoor, niet pas bij het inleveren van de auto. Je ontvangt dan instructies van de verhuurder en dient mogelijk de autoriteiten in te lichten. Als dit niet direct doorgegeven wordt, zal de verhuurder de schade in rekening brengen.

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht