Toyota Hiace huren in Costa Rica

Toyota Hiace

of soortgelijk
4x2
|
Manueel
|
Diesel
Passagiers

9

Koffers

7

Deuren

5

Inclusief in de huurprijs:

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Ontsmette auto

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Start hier je reservering

Locatie voor ophalen / inleveren:
San Jose Airport (SJO - Juan Santamaria)
Ophalen *
Inleveren *
Ophalen tijd:*
Inleveren tijd:*
Extra services:
Full cover verzekering:
Totaalprijs: US$

Belangrijke informatie

Maatschappij
AmiGO Rent a Car
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Je dient minstens 1 jaar of langer in het bezit te zijn van dit rijbewijs. Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg van MasterCard, VISA, Amex of Diner’s Club.
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

Personen tussen 21 en 75 jaar mogen deze auto huren, mits zij aantoonbaar al minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Ben jij jonger dan 21 jaar? vraag dan een offerte op maat om te zien of er geschikte alternatieven zijn.

Waarborg
Je betaalt waarborg wanneer je de auto gaat ophalen. Bij afname van alleen de basisverzekering bedraagt de waarborg USD$ 950 voor een sedan, US$ 1200 voor een kleine of medium en USD$1500 voor grote SUV’s, pick-ups en mini bussen. Bij afname van de volledige verzekering bedraagt de waarborgt USD$ 300 in alle auto categorieën.
Kilometers
Bij een minimum van 2 dagen autohuur is het aantal kilometers ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt. Huur je de auto slechts 1 dag, dan geldt een maximum van 150 km per dag.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto kan gratis op de 5 kantoren van deze autoverhuurder: internationale luchthaven in Alajuela (7.00-22.00), binnenstad van San José (7.00-16.00), internationale luchthaven in Liberia, Tamarindo en Guapiles (8.00 – 17.00). Het is alleen gratis wanneer je de auto op hetzelfde kantoor ophaalt en weer inlevert.

In het overzicht van jouw aanvraag kan je zien welke plaats je hebt geselecteerd. Wil je de auto liever elders weer inleveren, bijvoorbeeld op een ander kantoor, in een hotel of een andere plaats, of wil je deze auto combineren met het huren van een auto met daktent, vraag dan een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Je betaalt de huurprijs, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan Autohuurcostarica.nl. Wij accepteren betalingen met creditcard van Mastercard of Visa en vragen pas om betaling wanneer wij de reservering bevestigen per e-mail.

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ophaalt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van MasterCard, VISA, Amex of Diner’s Club. Check van tevoren of je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Verzekering

Basisverzekering

Deze verhuurder biedt een basisverzekering die standaard inclusief is in de huurprijs:

CDW – Collision Damage Waiver (standaard inclusief in de huurprijs):
Deze verplichte verzekering geeft een beperkte dekking in geval van aanrijding, schade, ongeval en diefstal van de volledige huurauto (niet bij diefstal van onderdelen). Inclusief in de CDW verzekering is een verplichte (basis)aansprakelijkheidsverzekering in geval van schade aan derden.

Er geldt een eigen risico van USD$ 950 tot USD$ 1.500 (afhankelijk van het autotype dat je huurt) bij afname van de basisverzekering of USD$ 300 bij afname van de volledige verzekering. 

Aanvullende verzekering

PPT – Paquete Protección Total (NIET standaard inclusief in de huurprijs):
Dit betreft een optionele aanvullende verzekering met uitgebreidere dekking. Het dekt de kosten in geval van een aanrijding, schade aan de auto, volledige diefstal en beschadigingen aan wielen, banden en autoruiten. Ook kosten voor het afslepen of redding zijn gedekt.
In geval van een ongeval, diefstal of vandalisme geldt geen eigen risico.

 

Waarborg:
Bij afname van alleen de basisverzekering CDW geldt een waarborg van tussen USD$ 950 en USD 1.500 (Afhankelijk van de auto categorie). Wanneer u daarnaast ook de aanvullende verzekering PPT afneemt, dan betaalt u een waarborg van US$ 300. 

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht