Toyota Fortuner Autohuur Costa Rica

Toyota Fortuner

of soortgelijk
4x4
|
Automaat
|
Diesel
Passagiers

5

Koffers

4

Deuren

5

Inclusief in de huurprijs:

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Ontsmette auto

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Start hier je reservering

Locatie voor ophalen / inleveren:
San Jose Airport (SJO - Juan Santamaria)
Ophalen *
Inleveren *
Ophalen tijd:*
Inleveren tijd:*
Extra services:
Full cover verzekering:
Totaalprijs: US$

Belangrijke informatie

Maatschappij
Alamo
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Je dient al 2 jaar of langer in het bezit te zijn van een rijbewijs. Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg (Visa, MasterCard, American Express of Diner´s Club)
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om deze auto te mogen huren is 21 jaar. Voor bestuurders tussen 21 en 25 jaar geldt echter wel een meerprijs van US$ 10 per dag. Geldt dit voor jou? Vraag dan een offerte op maat aan.

Waarborg
Je betaalt waarborg wanneer je de auto gaat ophalen. Dit kan alleen met een creditcard op naam van de hoofdbestuurder van Visa, MasterCard, American Express of Diner´s Club. Indien je de basisverzekering afneemt is de waarborg US$ 500 en wanneer je de full cover verzekering afneemt is de waarborg US$ 100.
Kilometers
Het aantal kilometers is ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto is op dezelfde locatie. In het overzicht kan je zien welke plaats je hebt geselecteerd. Wil je de auto liever elders weer inleveren, bijvoorbeeld in een hotel of een andere plaats, of wil je deze auto combineren met het huren van een auto met daktent, vraag dan een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Je betaalt de huurprijs, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan Autohuurcostarica.nl. Wij accepteren betalingen met creditcard van Mastercard of Visa en vragen pas om betaling wanneer wij de reservering bevestigen per e-mail.

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ophaalt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van Visa, MasterCard, American Express of Diner´s Club. Check van tevoren dat je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Verzekering

Basisverzekering

Deze verhuurder biedt twee basisverzekeringen die standaard inclusief zijn in de huurprijs:

CDW TPI – Collision Damage Waiver and Theft Protection (standaard inclusief in de huurprijs):
Deze verzekering geeft een basisdekking bij schade aan, verlies of diefstal van de huurauto tijdens de huurperiode in Costa Rica. Voor de CDW geldt een eigen risico van maximaal US$ 1000 en voor de diefstalverzekering geldt een eigen risico van maximaal US$ 2000.

TPI – Liability protection (standaard inclusief in de huurprijs)
Dit betreft de verplichte (basis)aansprakelijkheidsverzekering. Het dekt letsel en schade aan derden met een eigen risico van maximaal 20% van de totale schade of letsel.

Aanvullende verzekering

APP – Full Coverage (NIET standaard inclusief in de huurprijs):
Wanneer je APP afsluit, ziet het verhuurbedrijf contractueel af van jouw verantwoordelijkheid voor de kosten van schade aan, verlies of diefstal van het voertuig, en tot aan de polislimieten voor schade en letsel aan derden tijdens de huurperiode in Costa Rica. Je eigen risico vervalt dus.

Waarborg:
Bij afname van alleen de basisverzekeringen LDW en PLI geldt een waarborg van US$ 500. Wanneer je daarnaast ook de aanvullende verzekering APP afneemt betaal je een waarborg van US$ 100.

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht