Suzuki Jimny Kleine kampeerauto Autohuur Costa Rica

Suzuki Jimny / Toyota Prado

4x4
|
Manueel
|
Benzine
Passagiers

2

Deuren

2

Grote koffer

2

Inclusief in de huurprijs:

Tent & kampeerspullen

Basis Verzekering

Onbeperkte kilometers

Air Conditioning

Gunstig brandstofbeleid

Boek deze auto met korting

Wil je alléén een kampeerauto huren, reserveer die dan direct bij onze partner. Gebruik onze kortingscode voor  10% korting op jouw boeking:

Wil je deze kampeerauto huren in combinatie met een reguliere huurauto? Vraag dan een offerte op maat aan.

Full Name*
Your Email*
Add Your Message Here*

Belangrijke informatie

Maatschappij
Nomad America
Vereisten
  • Een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs (een internationaal rijbewijs is niet nodig).
    Reizigers mogen maximaal 90 dagen achtereen in Costa Rica verblijven. In die periode is je rijbewijs geldig en kan je een auto huren. Ben je reeds langer dan 90 dagen aaneengesloten in het land, dan mag je géén auto meer huren
  • Een geldig paspoort
  • Creditcard op naam van de hoofdbestuurder voor de waarborg van MasterCard of VISA.
  • De bevestiging van Autohuur Costa Rica
Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om deze auto te mogen huren is 18 jaar.

Waarborg
Je betaalt waarborg wanneer je de auto gaat ophalen. Voor een kleine auto (2-deurs Toyota Prado of Suzuki Jimny) is dat US$ 1000 en voor een medium/grote auto (Toyota Hilux, Land Rover Defender, Toyota Land Cruiser, Toyota FJ Cruiser of Toyota 4Runner) is dat tussen US$ 1200 en US$ 1500
Kilometers
Het aantal kilometers is ongelimiteerd. Dit betekent dat je zoveel en ver kunt rijden als je wilt.
Tankregeling
Vol – vol regeling. Dat betekent dat de auto bij aflevering een volle tank heeft en dat je hem ook weer vol dient in te leveren. Doe je dat niet, dan wordt de auto op locatie afgetankt en gelden hiervoor meerkosten die na afloop in rekening worden gebracht. Het precieze bedrag is afhankelijk van actuele brandstofprijzen en de autocategorie.
Ophalen / inleveren

Ophalen en inleveren van deze auto kan uitsluitend tussen 8.00 en 17.00 uur en is gratis binnen 10km afstand van de luchthaven Juan Santamaria in San José / Alajuela. Wil je de auto (net) daarbuiten in de stedelijke zone laten afleveren dan betaal je een extra bedrag van US$ 31,25.
Je kunt de auto ook ophalen of inleveren in Liberia. Hiervoor geldt een meerprijs van US$ 85 per keer.

Wil je de huur van een 4×4 met daktent combineren met een normale huurauto, dan helpen wij jou graag om deze reserveringen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

Grens oversteken
Het is niet toegestaan om met deze huurauto de grens met Panama of Nicaragua over te steken.
Betaalmethode

Via Autohuur Costa Rica.nl kan je deze auto alléén in combinatie met een gewone huurauto boeken. Wij zorgen dat de huur naadloos op elkaar aansluit. Vraag hiervoor een offerte op maat aan. Bij akkoord betaal je de huur, verzekering en eventuele extra accessoires direct aan ons via creditcard (Mastercard of Visa).

De waarborg voldoe je direct aan de verhuurmaatschappij wanneer je de auto ontvangt. Hiervoor heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig van Mastercard of Visa. Check van tevoren dat je genoeg saldo hebt en zorg dat je de pincode bij de hand hebt.

Wil je alléén een 4×4 met daktent huren (dus niet in combinatie met een andere auto), dan kan je deze auto direct via Nomad America reserveren met onze kortingscode. Je betaalt op de dag van de reservering 20% van de totale som en wanneer je de auto ophaalt betaal je het overige deel met een creditcard van MasterCard of Visa of in US$, EUR of Colones.

Verzekering

Basisverzekering

Deze verhuurder biedt twee basisverzekeringen die standaard inclusief zijn in de huurprijs:

CDW – Collision Damage Waiver (standaard inclusief in de huurprijs):
Deze verzekering geeft een (basis)dekking bij directe autoschade aan de auto en diefstal. Er geldt een eigen risico tussen US$ 1000 en US$ 1.500 afhankelijk van de auto die je huurt. Schade aan autoruiten en banden zijn niet inbegrepen.

TPL – Third Party Liability (standaard inclusief in de huurprijs)
Dit betreft de verplichte (basis)aansprakelijkheidsverzekering. In geval van een ongeval dekt het schade aan eigendommen van derden en letsel of overlijden van derden die betrokken zijn bij het ongeval. Het maximum bedrag is US$ 400.000 voor persoonlijke schade en US$ 100.000 voor materiële schade. Voor de voertuigen geldt een dekking van 100%.

Aanvullende verzekering

Banden en ruiten – 100% Tire + Window Insurance (NIET standaard inclusief in de huurprijs):
Dit betreft een optionele aanvullende verzekering die schade aan de autoruiten en autobanden volledig dekt.  

De informatie over de verzekeringen van Nomad America kunnen aan verandering onderhevig zijn. Check bij het ophalen van de auto de laatste update.

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht