Op zoek naar een huurauto in Costa Rica?

Boek het bij Nederlandstalige reisexperts op locatie!

Wij zijn Marlou en Andrés, twee avonturiers uit Nederland en Costa Rica. In 2015 leerden we elkaar op reis kennen en sindsdien zijn wij samen op avontuur in dit groene paradijs. We wonen aan de Central-Pacific, vlakbij surfstrand Playa Hermosa, waar we sinds 2020 ook gasten ontvangen in onze airbnb.

In 2023 zijn wij Autohuur Costa Rica gestart. Samen helpen wij Nederlandstalige reizigers met het zoeken en boeken van de huurauto die het best bij hun plannen en gezelschap past. Wij ontzorgen je volledig en zijn tijdens je reis altijd bereikbaar.

Andrés Hip Torres
Marlou Stoltenborg

Auto huren bij lokale experts

Al 8 jaar gaan wij samen op talloze roadtrips in Costa Rica. Het is hier klein, maar zó veelzijdig, en dus blijft er ook voor ons nog altijd genoeg te ontdekken. De bergen, vulkanen, stranden en regenwouden vervelen nooit!

Samen helpen we graag andere avonturiers op weg in Costa Rica. Wij zijn een professionele tussenpartij die alles voor je regelt rondom autohuur in Costa Rica. Al onze partners kennen we persoonlijk en met ieder van hen hebben wij korte lijntjes. Je kan ons vooraf en tijdens je reis altijd bereiken voor persoonlijke ondersteuning in het Nederlands. Wil je bijvoorbeeld iets wijzigen, heb je een vraag of probleem? Wij staan hier voor je klaar!

Autohuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica
Marlou Stoltenborg

Marlou Stoltenborg

Kort na haar aankomst in 2015 verwierf Marlou een droombaan bij een lokaal reisbureau dat op maat gemaakte reizen aanbiedt in Midden-Amerika. Ze werd uitgezonden om Costa Rica, Panama en Nicaragua uitgebreid te verkennen en de beste routes, accommodaties en activiteiten te selecteren. In de afgelopen 8 jaar is ze uitgegroeid tot een lokale reisexpert, met uitgebreide kennis van het land, die ze nu graag inzet voor Autohuur Costa Rica.

Andrés Hip Torres

Andrés Hip

Andrés, een geboren Tico, is een echte Costa Rica expert en gepassioneerd autoliefhebber. Hij kent alle autotypes, merken en modellen en weet precies hoeveel power en bagageruimte een auto heeft. Hij kent het land op zijn duimpje, vooral de surfspots, en weet precies welke auto bij jouw avontuur past. Zelf geniet hij niets liever dan een surftrip in een comfortabele 4×4 met genoeg ruimte voor zijn surfplank.

Autohuur Costa Rica

Onze ervaring met huurauto's

Geen vast reisschema, maar gewoon even kunnen stoppen waar je wilt, een leuk zijstraatje inslaan of een afgelegen strand bezoeken. Met een huurauto kom je op plaatsen waar je met het openbaar vervoer niet komt. Dat onverwachte vinden wij het leukst van reizen.

Huurauto in Costa Rica? Wij regelen het voor je.

Het boeken van een huurauto heeft ons af en toe wel wat kopzorgen gekost. Het vergelijken van aanbieders, prijzen en reviews is best overweldigend. En dan die verzekeringen met de kleine lettertjes. Best lastig om je doorheen te ploegen. En dat terwijl rondreizen per huurauto toch vooral leuk moet zijn, zeker in Costa Rica! Met Autohuur Costa Rica maken we het mogelijk!

Zoek direct een huurauto of neem een kijkje in onze veelgestelde vragen. Heb je bijzondere wensen, dan kan je ook een offerte op maat aanvragen.

Autohuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica

Autohuur

COSTA RICA

Kijk ook eens naar onze:

Klik hier voor een:

Mail of WhatsApp:

Stuur een bericht